Om Oss

Om Oss


FRANTZ SWEDEN tillverkar och säljer produkter och tjänster vi tror på, saker vi själva skulle kunna tänka oss att köpa.  


Vidare erbjuder vi fotograferingstjänster, bildbehandling på semiprofessionell nivå samt ren muskelkraft i bland annat trädgårdsnäringen när så är påkallat. 

Senaste nytt:   ( 2020-04-23 )

En hel del kvarstår innan träarbetena är igång igen, men envishet är en dygd säger man ju. 

Trädgårdsavdelningen växer med säsongen och nu närmast kommer det finnas tomatplantor till försäljning i magasinet.  


Kreaturstvålstillverkningen förtsätter och lagom till sommaren kommer det finnas både citronellatvål och en ny sjötvål i Magasinet.  

Kort biografi:


Jag heter Christopher Frantz och är landsatt sjökapten. 
För ett par år sedan var jag uppe och klättrade på vad jag trodde var den berömda väggen. Det har emellertid efter långa utredningar visat sig vara svår till medelsvår ME jag blivit begåvad med.
(https://rme.nu/om-me-cfs/)
Men med hjälp av mitt lilla företag FRANTZ SWEDEN försöker jag hålla mig ekonomiskt flytande då jag sedan 2015 varit utförsäkrad. 

Jag är övertygad om att sålänge man brinner för något så finns det vilja och energi att ta av. MEN det måste finnas balans, jag har lärt mig den hårda vägen vad som händer när man bara tar ut från energikontot. 

FRANTZ SWEDEN är därför inriktat på att odla mina kreativa sidor samtidigt som företaget drar nytta av min tidigare yrkeserfarenhet. 

Företaget erbjuder och kommer erbjuda både fotograferingstjänster samt bildbehandling, vidare tillverkning av träprodukter och betong/cementprodukter. Kemisk tillverkning i form av kreaturstvål samt myggljus samt odling av diverse grönsaker och växter. 

FRANTZ SWEDENVidjavägen 4, Ågesta Gård,  Hus 3
12352 Farsta
SWEDEN

Tel: +46 70 220 37 37

Följ oss

BETALNINGSMETODER:

Besöksadress:

Vidjavägen 11c
12352 Farsta
SWEDEN

© Copyright 2019. All Rights Reserved.